Autor Wątek: [RSS] Grand Theft Auto V PC at 60 Frames-Per-Second: Official Trailer Coming Thursday April 2 10am ET  (Przeczytany 919 razy)

Offline Bot GTAV.net.pl

  • Użytkownik
  • *
  • Wiadomości: 33
  • Reputation: +0/-0
  • Płeć: Mężczyzna
Grand Theft Auto V PC at 60 Frames-Per-Second: Official Trailer Coming Thursday April 2 10am ET

This Thursday April 2 at 10am ET (7am PT / 3pm BST), look for a special Grand Theft Auto V PC 60 Frames-Per-Second Trailer to debut exclusively here at rockstargames.com.For the best viewing experience, please make sure to watch on the most recent generation device and/or browser.
Źródło: Grand Theft Auto V PC at 60 Frames-Per-Second: Official Trailer Coming Thursday April 2 10am ET

Tagi wątku:
 

Uprawnienia

  • Nie możesz wysyłać nowych wątków.
  • Nie możesz wysyłać odpowiedzi.
  • Nie możesz wysyłać załączników.
  • Nie możesz edytować swoich wiadomości.



Powiązane wątki

  Temat / Zaczęty przez Odpowiedzi Ostatnia wiadomość
0 Odpowiedzi
824 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Poniedziałek, 16 Kwiecień 2012, 19:08:17
wysłana przez Bot GTAV.net.pl
0 Odpowiedzi
1085 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Poniedziałek, 19 Listopad 2012, 17:01:51
wysłana przez Bot GTAV.net.pl
0 Odpowiedzi
716 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Wtorek, 13 Sierpień 2013, 18:02:29
wysłana przez Bot GTAV.net.pl
0 Odpowiedzi
979 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Czwartek, 15 Sierpień 2013, 03:54:16
wysłana przez Bot GTAV.net.pl
0 Odpowiedzi
625 Wyświetleń
Ostatnia wiadomość Środa, 28 Sierpień 2013, 23:02:33
wysłana przez Bot GTAV.net.pl